Portfolio

PORTFOLIO
BryllupÅ være fotograf i et bryllup, er en stor ære og glede, men også det mest krevende oppdraget man kan ha som fotograf. Bildene fra den store dagen kan ikke tas på nytt senere. Jeg tar derfor slike oppdrag veldig alvorlig, og jeg liker å planlegge godt på forhånd sammen med brudeparet. 

Natur


Jeg elsker naturen. Fjell, skog, hav, daler eller vidde. Sommer, høst, vinter eller vår. Sol, regn, storm eller vindstille. Dag, natt, morgen eller kveld. Alt har sin sjarm. Når jeg fotograferer naturen, er det for å dokumentere det jeg liker ved den. Det kan være alt fra tradisjonelle solnedganger, til "kjedelige" bilder av trær i skogen.

Fugler & Dyr


Selv om fugler og dyr definitivt hører til under kategorien "natur", har jeg valgt en egen kategori for dette. Det er rett og slett fordi jeg har spesiell interesse for fugler og dyr. Helt siden jeg gikk på barneskolen, har jeg vært opptatt av fugler. Senere kom også fotointeressen, og det var da moro å kombinere disse to interessene. Denne interessen er godt ivaretatt den dag i dag.

Musikk


Musikk er en viktig del av livet for mange, også for meg. Man spiller musikk både når man er glad og trist, når man skal koble av eller trene. Musikk skaper stemninger og det påvirker sinnet vårt. Å fotografere en artist eller et band på en konsert, er en utfordrende, men interessant og spennende oppgave.